Olivius koreai film- és sorozatfeliratai

Lótusz pagoda

Lótusz pagoda

The golden spoon (2022) - Az aranykanál

Feliratok letöltése és online megtekintés

2022. december 18. - ☆Olivius☆

Ez itt a The golden spoon 2022-es dél-koreai sorozat adatlapja. Felirat- és videóletöltés, online nézhetőség az ismertető után. A sorozathoz mindenkinek jó szórakozást! :) 

Eredeti címe: 금수저

Műfaj: fantasy, pszichológiai, dráma

Hossz: 16 rész, részenként ~80 perc

Főbb szereplők: Yook Sung Jae, Lee Jong Won, Jung Chae Yeon, Yeonwoo

Ismertető:

"A világot azok uralják, akik "aranykanállal" a szájukban születtek." 

Elcserélnéd a szegény, de szerető családodat a gazdagok életére? Amikor Seungcheon megkaparint egy varázskanalat, aminek a segítségével életet cserélhet a gazdag legjobb barátjával, úgy gondolja, hogy a döntés pofonegyszerű. Ám az életet megváltoztató döntések mindig kételyekkel járnak. Seungcheonnak csak három lehetősége van eldönteni, hogy a két lehetséges jövője közül melyiket érdemes megtartania.

(Kiegészítés: Habár a magyar nyelvben inkább az "ezüstkanállal a szájában született" kifejezést használjuk a gazdag emberekre, a sorozatban az aranykanál szimbolizálja ugyanezt.)

 

A képek és az angol nyelvű ismertető forrása: https://mydramalist.com/692045-golden-spoon

A felirat a Dramaday-ről letölthető 720p NEXT változathoz készült (kivéve a 10.rész, amihez a WEB-DL változat lesz a jó).

 

FONTOS KÖZLEMÉNYEK:

1. Az első rész feliratát javítottam egy kisebb hiba miatt, ami majd a második részben lesz fontos (Hwang Taeyong végig a tiszteletteljes "édesapám" kifejezést használja az apja megszólításaként - korábban ezt simán "apa"-ként fordítottam, elnézést kérek a hibáért). 

2. A 10. rész felirata a WEB-DL változathoz készült, mert a 720p NEXT változat elején az egyik résznél hosszú másodpercekre megállt a kép, miközben a szereplők beszéltek (a dramaday-ről ez a változat is letölthető).

3. Frissítettem a 10. és 11. rész feliratát, mert volt benne egy elírás (Lee Seungcheon nem mellékjövedelmet akar, hanem kiválást Hwang elnök cégéből).

 

Hálás köszönetem Lai-nak a sorozat fordításában nyújtott rendszeres segítségéért! <3  

Felirat letöltése:

1.rész 2.rész 3.rész 4.rész 5.rész 6.rész 7.rész 8.rész 9.rész 10.rész (WEB-DL)
 11.rész 12.rész 13.rész 14.rész 15.rész 16.rész

Videó letöltése (videa):  » segítség itt «

1.rész 2.rész 3.rész 4.rész 5.rész 6.rész 7.rész 8.rész 9.rész 10.rész
 11.rész 12.rész 13.rész 14.rész 15.rész 16.rész

Videó letöltése (dramaday): ide kattintva (720p NEXT)

Nézd meg online:

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása