Olivius koreai film- és sorozatfeliratai

Lótusz pagoda

Lótusz pagoda

Lover's Concerto (2002) - Szerelmi versenymű

2022. december 12. - ☆Olivius☆

Elkészült az első fordításom, a Lover's Concerto, avagy a Szerelmi versenymű

Eredeti címe: 연애소설

Műfaja: romantikus, dráma, melodráma

Játékidő: 1 óra 46 perc

Főbb szereplők: Cha Tae Hyun, Son Ye Jin, Lee Eun Joo.

Ismertető:

Ji-Hwan ismeretlen feladótól érkező leveleket kap. A levelekben fekete-fehér fényképek vannak, amiken gyerekek játszanak, és akik Ji-Hwant két régi barátjára emlékeztetik: Soo In-re és Kyung-hee-re.

A két lányt  5 évvel korábban ismerte meg, amikor fényképezés közben elsétáltak a kamerája előtt. Ji Hwan első látásra beleszeret Soo In-ba, majd összegyűjti a bátorságát, és szerelmet vall neki. A lány először udvariasan elutasítja, de Ji Hwan nem adja fel, és azt mondja nekik, hogy a legközelebbi találkozásuknál már barátok lesznek. Onnantól fogva gyönyörű barátság szövődik a három fiatal között: minden idejüket együtt töltik, melyek életük legértékesebb pillanataivá válnak. De aztán már maguk sem tudják, hogy szerelem vagy barátság-e, amit egymás iránt éreznek, így Kyung-hee és Soo In hirtelen nyom nélkül eltűnik a fiú életéből. 

Az ismeretlen feladótól kapott levelek arra ösztönzik Ji Hwant, hogy aggodalommal telve elinduljon felkutatni a régi barátait. Útja során azonban egy gyönyörű, ám annál szomorúbb titokkal szembesül.

 

A képek és az angol nyelvű ismertető forrása: https://mydramalist.com/1004-lovers-concerto

A felirat a film 720p BluRay AAC x265-KMX változatához készült.

 

Felirat letöltése: ide kattintva 

Videó letöltése: videa link  » segítség itt «

Videó letöltése (avistaz): ide kattintva

Nézd meg online:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása